MUFF WIGGLER
one billion tastes and tunes
 
 FAQ & Terms Of UseFAQ & Terms Of Use   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Information
Please join us at NAMM! MW will be hosting a booth and we would like to invite all manufacturers small and large to join us. We are delighted to support this scene and help provide booth space for anyone who wants to show off their gear and partake in the company of the best group of folks on earth. Please email [email protected] to discuss details. Hope to see you there!



MW Radio

Search for at
MUFF WIGGLER Advanced Search
JAG power cable help - no stripe: RESOLVED Thanks!
 
 
Post new topic   Reply to topic    MUFF WIGGLER Forum Index -> Malekko Heavy Industry
View previous topic :: View next topic  
Author JAG power cable help - no stripe: RESOLVED Thanks!
mhtones
Dreams in CV


Joined: 21 Aug 2009
Last Visit: 02 Sep 2014

Posts: 1196
Location: SF Bay Area

PostPosted: Thu Jan 19, 2012 11:41 pm    Post subject: JAG power cable help - no stripe: RESOLVED Thanks! Reply with quote Add User to Ignore List

Hello fellow Walekko enthusiasts,

Was wondering if someone could help me with figuring out how to plug in my JAG. The power cable doesn't have a stripe at all. Can someone who has a jag with a stripe on -12v tell me whether it lines up with the "sv1" or "10" on the pcb? A picture would be great if you could take one. I pm'd Josh, but I think he's probably busy at NAMM.

Thanks in advance!
Mark


Last edited by mhtones on Sun Jan 22, 2012 6:46 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
qu.one
hypnotic and sanctified


Joined: 02 Aug 2009
Last Visit: 01 Sep 2014

Posts: 4528
Location: Bronx, NY

PostPosted: Fri Jan 20, 2012 12:11 am    Post subject: Reply with quote Add User to Ignore List

edited bc the picture below should answer
_________________
www.pro-modular.com


Last edited by qu.one on Fri Jan 20, 2012 10:11 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
MR
Common Wiggler


Joined: 10 Jan 2012
Last Visit: 19 Aug 2014

Posts: 66

PostPosted: Fri Jan 20, 2012 10:05 am    Post subject: Reply with quote Add User to Ignore List

My power cable has a short black line at both ends. One connects to -12V on the Doepfer bus, the other connects to 10 on the JAG PCB. Pictures:
Back to top
View user's profile Send private message
mhtones
Dreams in CV


Joined: 21 Aug 2009
Last Visit: 02 Sep 2014

Posts: 1196
Location: SF Bay Area

PostPosted: Fri Jan 20, 2012 2:34 pm    Post subject: Reply with quote Add User to Ignore List

Thanks MR and qu.one! thumbs up It was as I suspected, but just wanted some confirmation before I potentially fried by beautiful new JAG. Dead Banana

Can't wait to get home and plug this baby in!!!

Thanks again!
Back to top
View user's profile Send private message
mhtones
Dreams in CV


Joined: 21 Aug 2009
Last Visit: 02 Sep 2014

Posts: 1196
Location: SF Bay Area

PostPosted: Sun Jan 22, 2012 6:44 pm    Post subject: Reply with quote Add User to Ignore List

Followed the pics above and all lights blazing! Thanks for the guidance guys! thumbs up
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    MUFF WIGGLER Forum Index -> Malekko Heavy Industry All times are GMT - 5 Hours
 
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Mark all forums read
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group