MUFF WIGGLER Forum Index
 FAQ & Terms of UseFAQ & Terms Of Use   Wiggler RadioMW Radio   Muff Wiggler TwitterTwitter   Support the site @ PatreonPatreon 
 SearchSearch   RegisterSign up   Log inLog in 
WIGGLING 'LITE' IN GUEST MODE

Mini Clouds build
MUFF WIGGLER Forum Index -> Music Tech DIY  
Author Mini Clouds build
roya
Hey all,
I will start by saying that I built in the past many MI modules, so I have a pretty solid background around these modules.

BUT, I just can't get to pass the first step of flashing the STM on a mini clouds (uClouds) pcb.

I always start the MI modules by doing the last schematic page, flash the software and then complete the rest. So I completed soldering the last schematic page, everything on the pcb looks fine, not bridges, checked everything with a multimeter (continuity), reflow and reflow and reflow but the programmer (official STLink v2) won't connect...

I wonder if there is something different with this pcb/module that I'm missing?

Any help will be amazing smile

Thanks!!
search64
hmmm..... flashing is actually the last step?
roya
I never flash at the end, is it needed here?
synthetek
search64 wrote:
hmmm..... flashing is actually the last step?


A lot of people start with the power section and then solder and flash the STM so they can test it before they get too far into the build.
bemerritt
do you have another stm lying around you could try?
roya
bemerritt wrote:
do you have another stm lying around you could try?


I tried replacing the STM, same thing...

Driving me crazy twisted
NMNMNMNMNMN
I flashed six of these, but I always had the power on. They all went well and I assume that power on the board is necessary. Is it not?
roya
Yup, connected to power + jtag...
NMNMNMNMNMN
There are some passives on the front side of the board.

Got those in?
cnicht
Did this problem get resolved?
MUFF WIGGLER Forum Index -> Music Tech DIY  
Page 1 of 1
Powered by phpBB © phpBB Group