MUFF WIGGLER Forum Index
 FAQ & Terms of UseFAQ & Terms Of Use   Wiggler RadioMW Radio   Muff Wiggler TwitterTwitter   Support the site @ PatreonPatreon 
 SearchSearch   RegisterSign up   Log inLog in 
WIGGLING 'LITE' IN GUEST MODE

COTK - C961S - Ind. Output Issue
MUFF WIGGLER Forum Index -> 5U Format Modules  
Author COTK - C961S - Ind. Output Issue
Lowgritt
So I've had the C961s module for a few years now and the individual gate outputs have been always been a little wonky, sometimes skipping steps not following the selected mode precisely. At first I wrote off the issue and removed it from the system to use some other modules, eventually I added it back in the system and the same wonky behavior was apparent but after perhaps a day of use, the individual gate outputs stopped sending voltages altogether. The Bus Output is and has always behaved as expected. I've looked over the PCB to see if there was any thing obviously messed up but to my non-electrical engineer eyes I didn't see anything glaring. I've reached out to Kazike at COTK but have yet to hear any reply on the potential of a repair & it's been over a month.

Just curious if anyone has any idea what went wrong or any ideas for repairing the unit?

Thanks!
JohnLRice
I'm not sure what might be wrong. You might try contacting Georg who is the gentleman who does all of the digital design for COTK. I couldn't find his email address at the moment but there is an address for him on the WaveFront page:
http://www.wavefront-audio.com/
Lowgritt
JohnLRice wrote:
I'm not sure what might be wrong. You might try contacting Georg who is the gentleman who does all of the digital design for COTK. I couldn't find his email address at the moment but there is an address for him on the WaveFront page:
http://www.wavefront-audio.com/


Thank You John! I'll look into that
MUFF WIGGLER Forum Index -> 5U Format Modules  
Page 1 of 1
Powered by phpBB © phpBB Group