*******how to use the search function*********

Cwejman, Livewire, TipTop Audio, Doepfer etc... Get your euro on!

Moderators: Kent, Joe., luketeaford, lisa

rytamura
Learning to Wiggle
Posts: 31
Joined: Tue Sep 01, 2015 3:52 am
Location: Japan

Post by rytamura » Wed Dec 06, 2017 6:03 am

Somehow the query with a keyword "L-1" has not worked... I'm not sure, but I thought that I got lots of threads with the keyword in 2016 when I firstly came to know their great modules.

Anyway, thank you very much for making the search available again!!
:yay: :hail:

User avatar
Pighood
Super Deluxe Wiggler
Posts: 2065
Joined: Fri Sep 14, 2012 8:48 pm

Post by Pighood » Tue Jun 04, 2019 7:31 am

Is search down? No results for any term entered.
*phnert*

User avatar
mdoudoroff
Super Deluxe Wiggler
Posts: 3945
Joined: Fri Jul 17, 2015 8:10 am
Location: New York City

Post by mdoudoroff » Tue Jun 04, 2019 7:33 am

Pretty sure it’s been down since the last outage event circa McGrath’s passing.

How to search the forum with google:

1) go to Google
2) type whatever you want to search and append “site:muffwiggler.com”

User avatar
Pighood
Super Deluxe Wiggler
Posts: 2065
Joined: Fri Sep 14, 2012 8:48 pm

Post by Pighood » Tue Jun 04, 2019 7:40 am

cheers
*phnert*

User avatar
cptnal
Super Deluxe Wiggler
Posts: 3963
Joined: Wed Jun 14, 2017 2:48 am
Location: People's Republic of Scotland

Post by cptnal » Mon Jun 24, 2019 5:51 am

Is it just me...

Whenever I navigate to a Google search result it opens the MW link in guest mode, whether I'm already logged in or not.

Any ideas? :despair:
Is it finished?
Latest Tune:
Sounds: SoundCloud , Freesound
Racks: Big Case, Top Row, Funboat, Tinicase

User avatar
mdoudoroff
Super Deluxe Wiggler
Posts: 3945
Joined: Fri Jul 17, 2015 8:10 am
Location: New York City

Post by mdoudoroff » Mon Jun 24, 2019 6:10 am

cptnal wrote:Is it just me...

Whenever I navigate to a Google search result it opens the MW link in guest mode, whether I'm already logged in or not.

Any ideas? :despair:
I’ve had that problem. IIRC, that mainly happens if you’re logged in to MW in http:// and click an https:// search result link, or vice versa. Editing the address bar in your browser to add or remove the “s” should produce the page with your authentication restored.

User avatar
cptnal
Super Deluxe Wiggler
Posts: 3963
Joined: Wed Jun 14, 2017 2:48 am
Location: People's Republic of Scotland

Post by cptnal » Mon Jun 24, 2019 7:10 am

mdoudoroff wrote:
cptnal wrote:Is it just me...

Whenever I navigate to a Google search result it opens the MW link in guest mode, whether I'm already logged in or not.

Any ideas? :despair:
I’ve had that problem. IIRC, that mainly happens if you’re logged in to MW in http:// and click an https:// search result link, or vice versa. Editing the address bar in your browser to add or remove the “s” should produce the page with your authentication restored.
Thanks for that. What I found is that I'm logged in with https and the search result appears to be the same, but if I C&P the shortcut rather than just clicking the link it works fine. Odd, but it's all good. :tu:
Is it finished?
Latest Tune:
Sounds: SoundCloud , Freesound
Racks: Big Case, Top Row, Funboat, Tinicase

User avatar
mdoudoroff
Super Deluxe Wiggler
Posts: 3945
Joined: Fri Jul 17, 2015 8:10 am
Location: New York City

Post by mdoudoroff » Mon Jun 24, 2019 7:12 am

cptnal wrote: Thanks for that. What I found is that I'm logged in with https and the search result appears to be the same, but if I C&P the shortcut rather than just clicking the link it works fine. Odd, but it's all good. :tu:
Probably something to do with all the redirects Google does. Tedious stuff, all of this. I really wish MW forced everything to https.

I also wish they’d fix YouTube embedding, but I digress.

User avatar
cptnal
Super Deluxe Wiggler
Posts: 3963
Joined: Wed Jun 14, 2017 2:48 am
Location: People's Republic of Scotland

Post by cptnal » Mon Jun 24, 2019 7:16 am

mdoudoroff wrote:
cptnal wrote: Thanks for that. What I found is that I'm logged in with https and the search result appears to be the same, but if I C&P the shortcut rather than just clicking the link it works fine. Odd, but it's all good. :tu:
Probably something to do with all the redirects Google does. Tedious stuff, all of this. I really wish MW forced everything to https.

I also wish they’d fix YouTube embedding, but I digress.
Hey, we're modular enthusiasts. We're used to finding creative solutions to unnecessary problems. :hihi:
Is it finished?
Latest Tune:
Sounds: SoundCloud , Freesound
Racks: Big Case, Top Row, Funboat, Tinicase

User avatar
Severed head
Veteran Wiggler
Posts: 619
Joined: Tue Sep 24, 2019 9:24 am

Post by Severed head » Sun Oct 20, 2019 4:16 pm

...
WTB:, MA35 filter. -Mac recordings software from 2008/9
:help:

User avatar
huffnPuff
Super Deluxe Wiggler
Posts: 1697
Joined: Sun Jun 05, 2016 9:50 pm

Re: *******how to use the search function*********

Post by huffnPuff » Sat Jul 25, 2020 9:00 am

I think prior to the software update there was a way to search inside a thread by using the magnifying glass button. It seems not to be the case anymore?

User avatar
sduck
experimental use of gravity
Posts: 13901
Joined: Wed Feb 18, 2009 6:03 pm
Location: Vortepexaion, TN, USA

Re: *******how to use the search function*********

Post by sduck » Sat Jul 25, 2020 10:49 am

It's still there, at the top of the page, next to the post reply button
flickr cloud of sound touyube NOT A MODERATOR ANYMORE

User avatar
huffnPuff
Super Deluxe Wiggler
Posts: 1697
Joined: Sun Jun 05, 2016 9:50 pm

Re: *******how to use the search function*********

Post by huffnPuff » Sat Jul 25, 2020 11:00 am

sduck wrote:
Sat Jul 25, 2020 10:49 am
It's still there, at the top of the page, next to the post reply button
Yes I can see that, but it's not limited to the context of a single thread as I think I remember it was.

User avatar
Rigo
Chief Spam Killer
Posts: 2572
Joined: Mon Dec 27, 2010 4:48 am
Location: Belgium

Re: *******how to use the search function*********

Post by Rigo » Sat Jul 25, 2020 11:10 am

huffnPuff wrote:
Sat Jul 25, 2020 11:00 am
sduck wrote:
Sat Jul 25, 2020 10:49 am
It's still there, at the top of the page, next to the post reply button
Yes I can see that, but it's not limited to the context of a single thread as I think I remember it was.
I looked of the word "context", and it is used twice in this thread. But use the correct search field, as sduck said. Not the one on the top right.

User avatar
sduck
experimental use of gravity
Posts: 13901
Joined: Wed Feb 18, 2009 6:03 pm
Location: Vortepexaion, TN, USA

Re: *******how to use the search function*********

Post by sduck » Sat Jul 25, 2020 11:11 am

huffnPuff wrote:
Sat Jul 25, 2020 11:00 am
sduck wrote:
Sat Jul 25, 2020 10:49 am
It's still there, at the top of the page, next to the post reply button
Yes I can see that, but it's not limited to the context of a single thread as I think I remember it was.
If you type in a phrase and hit the magnifying glass (or just hit enter) it just searches in the current thread. If you hit the star thing it takes you to advanced search. If that's not how it's working for you, it's a different problem (maybe a skin issue?) that's above my pay grade.
Screen Shot 2020-07-25 at 11.11.47 AM.jpg
flickr cloud of sound touyube NOT A MODERATOR ANYMORE

User avatar
huffnPuff
Super Deluxe Wiggler
Posts: 1697
Joined: Sun Jun 05, 2016 9:50 pm

Re: *******how to use the search function*********

Post by huffnPuff » Sat Jul 25, 2020 11:26 am

OK I got it. Thanks.

CoRtiCalLarvAE
Learning to Wiggle
Posts: 3
Joined: Tue Oct 22, 2019 12:04 pm
Location: Texas

Re: *******how to use the search function*********

Post by CoRtiCalLarvAE » Wed Sep 23, 2020 2:21 am

Mmg

Post Reply

Return to “Eurorack Modules”