All Good! Problem Solved.

Modular and other sound devices from BugBrand.

Moderators: Kent, BugBrand

Post Reply
syncretism
Morbidly self-aware and liking it
Posts: 1494
Joined: Sun Jan 25, 2009 7:05 pm
Contact:

All Good! Problem Solved.

Post by syncretism » Wed Dec 18, 2019 8:41 am

nothing to see here!
:yay:
Last edited by syncretism on Wed Dec 18, 2019 1:20 pm, edited 1 time in total.

User avatar
batchas
Super Deluxe Wiggler
Posts: 4747
Joined: Wed Nov 09, 2011 2:51 pm

Re: Hey, US DIYers: I Need BB Module Power Wiring, ASAP!

Post by batchas » Wed Dec 18, 2019 8:50 am

syncretism wrote:Heya,
I have a busted four-pin cable that doesn’t power modules; this means I’m down a module in my small BugBrand rig while I’m traveling with it.

I’d really like to record the entire rig while I’m traveling for the holiday, so I’m hoping against hope that one of y’all might be able to put one together and send it out expedited to me where I’m staying - by the weekend, if possible. I’ll pay a premium for your time and inconvenience!

I’ve had to sacrifice a Compact VCO to get a different module working, so I’d be awfully grateful for the assistance, friends.
?
It looks like you did not get my email?
I'm sending it to you tomorrow then.


EDIT:
Okay. I guess it will not arrive by the weekend. There's no express thing here :(
I should have send it to you when it happened, instead of waiting as I was not hearing back from you.
I am very sorry.
Last edited by batchas on Wed Dec 18, 2019 8:52 am, edited 1 time in total.

User avatar
chrisdermo
Ultra Wiggler
Posts: 969
Joined: Sun May 20, 2012 1:52 pm

Post by chrisdermo » Wed Dec 18, 2019 8:51 am

Busted as in it's now in pieces? They're pretty easy to fix, you just need something like a small flathead screwdriver to shove the wires back in against the MTA connector.
WTB / WTTF: Bugbrand PRC2B, DD3, PRC4, ENV1

Current Bugs frame:
https://www.modulargrid.net/f/racks/view/580413

User avatar
BugBrand
Knowledge of Bugs
Posts: 7363
Joined: Tue Jul 15, 2008 11:59 am

Post by BugBrand » Wed Dec 18, 2019 9:33 am

Old info here:
https://www.bugbrand.co.uk/index.php?ma ... &cPath=2_7

There's now a 2nd 0V wire - black - which is joined to the green one.

So if the cable is busted it must either be on the V+ (red) or V- (blue)

syncretism
Morbidly self-aware and liking it
Posts: 1494
Joined: Sun Jan 25, 2009 7:05 pm
Contact:

Post by syncretism » Wed Dec 18, 2019 10:35 am

I’ve reseated the cables - just pushed them all down on both sides - and we are good. Three-oscillator dub chords, here I come! Thanks for the quick replies, all. We’re good.

User avatar
BugBrand
Knowledge of Bugs
Posts: 7363
Joined: Tue Jul 15, 2008 11:59 am

Post by BugBrand » Wed Dec 18, 2019 11:38 am

That's interesting - I've found the MTA connectors extremely reliable.
Still, sounds like it was an easy solve - so, good.

User avatar
batchas
Super Deluxe Wiggler
Posts: 4747
Joined: Wed Nov 09, 2011 2:51 pm

Post by batchas » Wed Dec 18, 2019 1:14 pm

Might be good to edit the title. Like "solved" or something.

User avatar
chrisdermo
Ultra Wiggler
Posts: 969
Joined: Sun May 20, 2012 1:52 pm

Post by chrisdermo » Wed Dec 18, 2019 1:20 pm

BugBrand wrote:That's interesting - I've found the MTA connectors extremely reliable.
Still, sounds like it was an easy solve - so, good.
I find yours never break, I find the ones I make myself sometimes need to be shoved back in :hihi:
WTB / WTTF: Bugbrand PRC2B, DD3, PRC4, ENV1

Current Bugs frame:
https://www.modulargrid.net/f/racks/view/580413

syncretism
Morbidly self-aware and liking it
Posts: 1494
Joined: Sun Jan 25, 2009 7:05 pm
Contact:

Post by syncretism » Wed Dec 18, 2019 1:25 pm

batchas wrote:Might be good to edit the title. Like "solved" or something.
Truth. And thank you, Batchas, for your assistance. I am now fairly unstoppable.

Post Reply

Return to “BugBrand Devices”