Problem with VCC

New Interfaces for Analog Synthesizers.

Moderators: Kent, __ag

Post Reply
vqlk
Wiggling with Experience
Posts: 355
Joined: Thu Jun 14, 2012 12:55 pm

Problem with VCC

Post by vqlk » Sun Apr 12, 2015 6:49 am

Hey, I get an error message on my VCC when I up a big patch. Here are full details

http://arduino.stackexchange.com/questi ... -addac-vcc

DOES anyone know what's up? And, if it's not readily fixable then I would be interested in a sale / trade - check in the marketplace.
i could do what you are doing with like... two modules

User avatar
Summa
Super Deluxe Wiggler
Posts: 2744
Joined: Fri Feb 01, 2013 6:52 am
Location: Sweden

Post by Summa » Sun Apr 12, 2015 7:22 am

erhhmm.. did you contact Andre at ADDAC? He sure has been helpful with my VCC setup so far..

vqlk
Wiggling with Experience
Posts: 355
Joined: Thu Jun 14, 2012 12:55 pm

Post by vqlk » Sun Apr 12, 2015 7:30 am

Summa wrote:erhhmm.. did you contact Andre at ADDAC? He sure has been helpful with my VCC setup so far..
hey dude, i did try quite a few times, but i think i annoyed him previously by repeating a request to have envelopes explained to me :(

:sadbanana:
i could do what you are doing with like... two modules

timmmofa
Learning to Wiggle
Posts: 13
Joined: Tue Mar 10, 2015 1:29 pm

Post by timmmofa » Thu May 28, 2015 4:01 am

just got the same problem with mine. it seems to be a common mega 2560-problem which can be solved by reburning the bootloader. at least that's what worked for me.

Post Reply

Return to “ADDAC System”