Alyseum and ipad

Discussion and support for Alyseum products.

Moderators: Kent, AlyseumSupport

Post Reply
Mercutio
Ultra Wiggler
Posts: 802
Joined: Mon May 10, 2010 7:14 am
Location: Belgium

Alyseum and ipad

Post by Mercutio » Mon Jun 25, 2012 3:14 am

Hi,

What are the possibilities now ?

Thanks

AlyseumSupport
Common Wiggler
Posts: 52
Joined: Sat Oct 15, 2011 5:13 am

Re: Alyseum and ipad

Post by AlyseumSupport » Tue Jul 17, 2012 3:00 pm

Mercutio wrote:Hi,
What are the possibilities now ?
Thanks
Right now, you can install the CopperLan Manager as you would on any computer and access the 200+ parameters of the MS-812 remotely.

Musically anything that sends CopperLan from a wired network can play the MS-812. (bridging your iPad to a Mac by wifi and then on)

I've heard that the guys at Copperlan are working on new things and will reveal them later this year.

User avatar
Junk Rhythm
Big Bottom Shaker
Posts: 2245
Joined: Wed Mar 11, 2009 2:16 pm
Location: Austin, TX

Re: Alyseum and ipad

Post by Junk Rhythm » Tue Jul 17, 2012 3:02 pm

AlyseumSupport wrote:I've heard that the guys at Copperlan are working on new things and will reveal them later this year.
Awesome! I'm looking to pick a MS-812 up really soon.

User avatar
sylvainmoreau
Common Wiggler
Posts: 120
Joined: Sat May 11, 2013 6:39 am

Post by sylvainmoreau » Mon Aug 18, 2014 6:11 am

Hi,

on my computer i see both "computer" and "ms812" in copperlan manager. I can do virtual connections. But i can't find my ipad that is connected by wifi to the same router.. is there something special to do?
do i have do set a dedicated wifi connection ? (adhoc ?)

Post Reply

Return to “Alyseum ”