FT-201 problems.

Discussion and support for KOMA Elektronik effects pedals, eurorack gear and all the other stuff we do...

Moderators: Kent, osterchrisi

Post Reply
User avatar
eskobaba
Common Wiggler
Posts: 225
Joined: Wed Dec 04, 2013 5:21 pm
Location: .se

FT-201 problems.

Post by eskobaba » Wed Jun 10, 2015 12:24 pm

Hi!

My beloved 201 (#40 2011 i believe) has stopped working, sort of..

If input gain and Resonance are turned all the way to the bottom the filter works, as soon as i add some Input gain or resonance it turns either silent or makes evil noise.

HELP!, worth fixing?
There's a lot of activity, a lot. There are a pair right next to the hydrophone, those are probably the loudest animals. There's one single seal that is on my left and it seems to be watching the mother and pup that were near the hydrophone.

WTB: Elby CGS 734 ASR

tektoktiktak
Common Wiggler
Posts: 196
Joined: Tue Jan 10, 2012 9:04 am
Location: Berlin, Germany

Re: FT-201 problems.

Post by tektoktiktak » Thu Jun 11, 2015 3:53 am

eskobaba wrote:Hi!

My beloved 201 (#40 2011 i believe) has stopped working, sort of..

If input gain and Resonance are turned all the way to the bottom the filter works, as soon as i add some Input gain or resonance it turns either silent or makes evil noise.

HELP!, worth fixing?
NOOOOOO!

It's always worth fixing, could you send a little video of this behaviour to support@koma-elektronik.com, we will check it and see how we can make you enjoy your filter again!
http://www.koma-elektronik.com

~
~
.---.
`---'=.
| | |
| |='
`---'

Post Reply

Return to “KOMA Elektronik”