Ardcore and Macs running el Capitan

Discussion and Support for our Atmospheric Modification Devices.

Moderators: Kent, loss1234

Post Reply
User avatar
brenne
Common Wiggler
Posts: 164
Joined: Fri Jul 29, 2011 10:34 pm

Ardcore and Macs running el Capitan

Post by brenne » Thu Jan 26, 2017 11:25 am

Hey-

I am no longer able to load sketches into my Ardcore from my mac. After much searching, it seems like the El Capitan OS update has made it very problematic to connect to an Arduino Uno. Has anyone here run into this problem and found a solution?
hear my music at:

http://www.summerlungs.com

User avatar
JoeFuture
Wiggling with Experience
Posts: 275
Joined: Mon May 23, 2016 3:57 pm
Location: the void

Post by JoeFuture » Sun Mar 19, 2017 9:35 pm

I'm using Sierra and have no problems. Are you still unable to connect?

User avatar
brenne
Common Wiggler
Posts: 164
Joined: Fri Jul 29, 2011 10:34 pm

Post by brenne » Mon Mar 27, 2017 4:09 pm

JoeFuture wrote:I'm using Sierra and have no problems. Are you still unable to connect?
Yeah I still can't. I think I read somewhere that it's specific to el capitan. I'll upload the exact error I get with it tonight.
hear my music at:

http://www.summerlungs.com

User avatar
big job head
Common Wiggler
Posts: 118
Joined: Wed Oct 03, 2012 4:20 am
Location: France
Contact:

Post by big job head » Thu Jun 22, 2017 12:05 pm

Same problem here. Did you managed to fix it?

Post Reply

Return to “SNAZZY FX”