Cara - X side issues

Support and discussion for Antumbra modules and DIY builds

Moderators: Kent, antumbra

Post Reply
rageone
Learning to Wiggle
Posts: 3
Joined: Mon May 27, 2019 4:25 am

Cara - X side issues

Post by rageone » Mon Apr 13, 2020 12:44 pm

I got a built cara from a friend. It used to work fine until a few days ago the output voltage range button and it`s led died. It`s not doing anything anymore and the led is dark. Any idea on what could be the issue here? Maybe a component died?

I did the firmware update a while a go and it worked perfectly after that. everything was sudden...
I don`t have much knowledge in this hardware stuff and don`t know what other information i could provide for troubleshooting but i will gladly provide it if anyone asks for it :D Also, i have a few soldering skills and a multimeter so i can try and troubleshoot it if anyone can give me a hint on what to troubleshoot

rageone
Learning to Wiggle
Posts: 3
Joined: Mon May 27, 2019 4:25 am

Re: Cara - X side issues

Post by rageone » Mon Apr 20, 2020 8:01 am

nobody? :(

User avatar
antumbra
Common Wiggler
Posts: 71
Joined: Fri Mar 20, 2015 5:21 pm
Contact:

Re: Cara - X side issues

Post by antumbra » Sat Jun 06, 2020 6:28 pm

You could try resoldering or replacing the LED first, then if it doesn't work, the resistor, reflow the parts connected to that, etc.
www.antumbra.eu
soundcloud.com/monolitmusic

rageone
Learning to Wiggle
Posts: 3
Joined: Mon May 27, 2019 4:25 am

Re: Cara - X side issues

Post by rageone » Wed Jun 24, 2020 1:15 pm

thank you :) resoldering some of the stuff (totally random, in that area) soved the issue :hihi: thank you science

Post Reply

Return to “Antumbra”