MUFF WIGGLER Forum Index
 FAQ & Terms of UseFAQ & Terms Of Use   Wiggler RadioMW Radio   Muff Wiggler TwitterTwitter   Support the site @ PatreonPatreon 
 SearchSearch   RegisterSign up   Log inLog in 
WIGGLING 'LITE' IN GUEST MODE

Problem using PNW as a LFO through my VCA= noisey
MUFF WIGGLER Forum Index -> Eurorack Modules  
Author Problem using PNW as a LFO through my VCA= noisey
Jaypee
I don't know how to title it but I have a patch running and want to use a LFO sinewave from PWN to my Veils.

Very simple patch:



Problem is I can hear the LFO to the OUT. A digi/noisey sound mixed with my VCO.
No matter if I offset it or play around with amplitude.

I don't have this problem using my Doepfer A-147-2 VCD LFO.


hmmm.....

Any ideas?

Cheers,
J.
Catchthehare
I think this was covered in the PNWO thread as I had the same query. But I think you would need to set the global bpm to double speed (or very fast), and use a slower divisor for the LFO waveform. I haven't tried it yet, but I think this was a "fix" seriously, i just don't get it
Jaypee
Catchthehare wrote:
I think this was covered in the PNWO thread as I had the same query. But I think you would need to set the global bpm to double speed (or very fast), and use a slower divisor for the LFO waveform. I haven't tried it yet, but I think this was a "fix" seriously, i just don't get it


Ok, thank you will check it!
novim
This short one too: https://www.muffwiggler.com/forum/viewtopic.php?t=207191
Jaypee
Now I regret selling my Octocontroller... d'oh!
MUFF WIGGLER Forum Index -> Eurorack Modules  
Page 1 of 1
Powered by phpBB © phpBB Group