Nord Modular G2 -> Volta -> Modular

Discussion and support for MOTU's Volta software.

Moderators: Kent, stretta

Post Reply
User avatar
Monobass
thonk.co.uk
Posts: 8805
Joined: Fri May 29, 2009 5:39 pm
Location: Brighton, UK
Contact:

Nord Modular G2 -> Volta -> Modular

Post by Monobass » Sun Jan 10, 2010 9:32 pm

Hi,

Is anybody controlling their Modular via Volta using a Nord Modular G2?

Is it possible to convert multiple simultaneous midi cc's output from the NMG2 to CV via Volta?

Steve
(osx 1.06, Logic 9, Ableton 8 - M4L, Motu 828mkII, Monome)

User avatar
1nput0utput
Common Wiggler
Posts: 212
Joined: Tue Apr 14, 2009 10:00 pm
Location: USA

Post by 1nput0utput » Mon Jan 11, 2010 11:44 am

You can have multiple MIDI control sources in a single instance of Volta. So each control on the Modular G2 could transmit a different control change, and Volta can translate each of those into an individual control voltage.

User avatar
Monobass
thonk.co.uk
Posts: 8805
Joined: Fri May 29, 2009 5:39 pm
Location: Brighton, UK
Contact:

Post by Monobass » Mon Jan 11, 2010 8:53 pm

excellent, very exciting combo...

Post Reply

Return to “Volta”