MUFF WIGGLER Forum Index
 FAQ & Terms of UseFAQ & Terms Of Use   Wiggler RadioMW Radio   Muff Wiggler TwitterTwitter   Support the site @ PatreonPatreon 
 SearchSearch   RegisterSign up   Log inLog in 
WIGGLING 'LITE' IN GUEST MODE

I'm fucking with the cookie settings
MUFF WIGGLER Forum Index -> Announcements - Please read! Goto page Previous  1, 2 [all]
Author I'm fucking with the cookie settings
Adam-V
I'm not sure what the issue was to to start with but one thing I've noticed is that clicking the "View Newest Post" link for a thread takes me to the post in the thread that was newest when I logged in, not when I last read the thread. I've not noticed this behaviour on any other forum.

Cheers,
Adam-V
spbaker
sorry to be the bearer of bad news but a few hours ago i started getting this in Firefox:

Quote:
Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand.
Size of a request header field exceeds server limit.


edit: it is a 400 Bad Request Error

whenever i do the newposts search. by using safari i was able to get in to the site but still when i do a search or when i refresh a page i get the same issue, is it me or the site?

is it because i'm refreshing the buy/sell pages every 5 mins looking for a QMMG?
Luka
seems to be ok in firefox for me scott
i think we are running similar setups too
spbaker
yeah sorry, nothin to see here, i deleted all the muff's cookies and now we're back applause
sduck
Woops - spoke too son. Had the same old problem. Logged in briefly to read PM, and when I navigated back to the site about an hour later virtually everything is marked read. This is current version of firefox on a mac.

Edit - just in case anyone's paying attention to my relatively frequent whining about this, don't worry. I'll live (and quite well too!) whether this gets fixed or not.
daverj
The site works the same for me now as it has since I first came here. If I close the browser and start it again, all the unread posts are now marked as read.

I think that's normal for most versions of phpBB. I used to have a small forum using phpBB and it worked that way. I switched that forum to SMF because of it. I do notice that the one at electro-music doesn't do that though. It maintains unread posts after closing the browser. Maybe they added a mod to fix that?
mirri
Hey
I have had Bad Requests several days now :(

OS X - Firefox
neandrewthal
mirri wrote:
Well the fucking with cookies seem to have worked out just fine thumbs up

/m


Ironically, rereading a "new" post you made 2 days ago is what brought me to this thread again lol
emdot_ambient
I tried to post this message here yesterday in the afternoon...

I'm not sure if this is cookie related but here at work I've been running into something strange. Periodically I get booted out of the forum and a "this account has been banned" message appears. Then I can't sign back in for many hours, or sometimes until the next day. Yesterday I had that problem all the way till 4:00 PM. Sometimes, though, it'll be fine all morning and then in the afternoon it'll kick me out.

...after typing all that (or a reasonabe facsimile to that), I got the "your account has been banned" message again, and the reply was not posted!

Spooky.

Oh, we're on Windows XP and IE7 here. I've never seen the problem at home where I'm Vista and some later version of IE.
giorgio
gotta do what i used to do at my old job where we had the shittiest database management software ever: select all and copy before posting.

this board is much more reliable then that though. and we had 34000 employees...
emdot_ambient
giorgio wrote:
select all and copy before posting.

That doesn't do much good if you can't sign back into the site for the rest of the day 'cause it thinks you're banned.
felix
Anything change today? I suddenly stared getting the "Invalid Session: Please Resubmit Form" errors when replying today (in the last hour in fact).
fonik
...and i got no new posts indicated by color?
mirri
Ok, i started having strange errors these last few days. My own posts appears as unread and posts that i have read weeks ago pops up unread even tho there are no new posts...

mighty strange, oh yeah and i'm on MacOS and Firefox

thx
sandyb
mirri wrote:
Ok, i started having strange errors these last few days. My own posts appears as unread and posts that i have read weeks ago pops up unread even tho there are no new posts...

mighty strange, oh yeah and i'm on MacOS and Firefox

thx


could you try safari and see if it does the same behaviour there?
oh - you've probably tried this already but reset all the cookies in your browser too.

let us know if either of those help

sandy
giorgio
i'm still seeing the same thing in chrome browser on 3 different mac laptops
numan7
iPhone logins have been much improved over the last couple of days (since 5/17), fwiw.

Prior to that, I was having to log back in each time I posted anything. Now the session is staying alive until I log out.
mirri
Here at work i just had to try browsing the forum incl. posting to it and everything runs just fine... This is an ancient WinXP box and firefox.
MUFF WIGGLER Forum Index -> Announcements - Please read! Goto page Previous  1, 2 [all]
Page 2 of 2
Powered by phpBB © phpBB Group