Blacet PC mounted jacks

Blacet, Metalbox, Synthasonic, PAiA and the rest.... a frac frenzy!

Moderators: Kent, Joe., analogdigital, infradead, lisa, parasitk, plord

Post Reply
dhamaryder
Learning to Wiggle
Posts: 40
Joined: Sat Oct 16, 2010 8:38 pm
Location: Cincinnati

Blacet PC mounted jacks

Post by dhamaryder » Thu Oct 09, 2014 4:40 pm

Does anyone else have a problem with Blacet modules that have PC mounted jacks? After a certain amount of use(a couple of months) I find I always have to shake the cables to get them to connect properly. Just wondering if the problem is with my plugs. Although, I don't have the problem with any of the modules that have panel mounted jacks. hmmm, just wondering, it's been on my mind for awhile.

steve

User avatar
fracmonkey
JB or not JB, that is the question.
Posts: 275
Joined: Sat Jan 23, 2010 4:16 pm

Post by fracmonkey » Thu Oct 09, 2014 5:24 pm

Try cleaning your plugs with alcohol or Windex. Skin oils and dust can cause havoc with smaller plugs especially...

User avatar
scozbor
100th Member!
Posts: 1715
Joined: Wed Apr 30, 2008 4:17 pm
Location: Maleny

Post by scozbor » Thu Oct 09, 2014 11:37 pm

I'm out of the frac game now but I never liked how the pcb mounted jacks were not screwed to the panel. I don't recall ever having an issue with them, but was more concerned with long term reliability.

User avatar
sneak-thief
Ultra Wiggler
Posts: 947
Joined: Sun Feb 20, 2011 11:13 am
Location: Berlin

Post by sneak-thief » Fri Oct 10, 2014 2:24 am

After 9 years, the ones on my uLFO are still fine but a couple on a multiple are loosey-goosey :-/
http://sneak-thief.com - raw electro-funk!

Post Reply

Return to “Fractional Rack Modules”