MUFF WIGGLER Forum Index
 FAQ & Terms of UseFAQ & Terms Of Use   Wiggler RadioMW Radio   Muff Wiggler TwitterTwitter   Support the site @ PatreonPatreon 
 SearchSearch   RegisterSign up   Log inLog in 
WIGGLING 'LITE' IN GUEST MODE

FH-1 faulty channel SOLVED :)
MUFF WIGGLER Forum Index -> Expert Sleepers  
Author FH-1 faulty channel SOLVED :)
RubberGong
It is working great in my little setup, except i am experiencing faulty behavior from output 5 :( of the FH-1

Just using it as a midi to cv mono operation. All the pairs work except output 5, where V/oct is supposed to come from usb midi channel 3.

What is wrong? hmmm.....
os
Have you tried
- updating the firmware
- resetting the preset state and config script (http://expert-sleepers.co.uk/fh1usermanual.html#resets)
- driving the outputs directly (MIDI channel 1 CCs 0-7)

?
RubberGong
os wrote:
Have you tried
- updating the firmware
- resetting the preset state and config script (http://expert-sleepers.co.uk/fh1usermanual.html#resets)
- driving the outputs directly (MIDI channel 1 CCs 0-7)

?


Did the reset settings and config procedure, all the channels are working.

Thanks a lot.

although im not sure if my update procedure is functioning perfect - it finds the file, and then the alternating lights in both columns, i then accept by pressing down, and it starts updating. After it is done it flashes on A and 1 - and then on 1,2,3,4 - which in my mind would equate that i am on OS 1.4 smile - but it is the 1.7 i loaded onto the usb.
os
It's binary, so 1.7 would be 1 (for 1), then 1/2/3 (for 7).
RubberGong
os wrote:
It's binary, so 1.7 would be 1 (for 1), then 1/2/3 (for 7).


Great - good to know.
MUFF WIGGLER Forum Index -> Expert Sleepers  
Page 1 of 1
Powered by phpBB © phpBB Group