MUFF WIGGLER Forum Index
 FAQ & Terms of UseFAQ & Terms Of Use   Wiggler RadioMW Radio   Muff Wiggler TwitterTwitter   Support the site @ PatreonPatreon 
 SearchSearch   RegisterSign up   Log inLog in 
WIGGLING 'LITE' IN GUEST MODE

208r PULSER leaking in audio channel (and ENV too)
MUFF WIGGLER Forum Index -> Buchla, EMS & Serge  
Author 208r PULSER leaking in audio channel (and ENV too)
doepferiano
Hello 208ers

is there any setting to reduce the clicking from the pulser

is distinctly noticeable in the audio output directly (the main volume have no relation)

if I set to audio frequencies is like a VCO

the same happens to the ENV if I set it to autorepeat
the click is audible in the audio outputs

thanks
ty
search64
Check out Papz reply here:

https://www.muffwiggler.com/forum/viewtopic.php?p=2725583&highlight=
doepferiano
thanks

it's a little bit different

for me it's an audio leak: it's a click coming out for every pulse (and ENV loop)
directly from the outputs (or headphone)

the main volume or the headphone volume are not affecting it


search64 wrote:
Check out Papz reply here:

https://www.muffwiggler.com/forum/viewtopic.php?p=2725583&highlight=
tardishead
It could have something to do with poor power distribution
doepferiano
tardishead wrote:
It could have something to do with poor power distribution


waiting for a new PSU/cincon (could be a 211 problem)
johnnywoods
I have this same issue on a 208r v1 and am using a BEMI power supply and busboard. seriously, i just don't get it
MUFF WIGGLER Forum Index -> Buchla, EMS & Serge  
Page 1 of 1
Powered by phpBB © phpBB Group